3 speelgoed tips voor jongens vanaf 10 jaar

0
91

Het kopen van speelgoed is voor de jongste kinderen meestal erg makkelijk. Vaak vinden ze alles wat je ze geeft leuk en vinden ze nieuwe dingen prachtig. Vanaf een jaar of tien worden kinderen wat kritischer op welk speelgoed ze willen. In deze tekst worden er tips gegeven voor jongens vanaf tien jaar. Het speelgoed kopen wordt zo weer wat gemakkelijker. De eerste tip is om te vragen naar de interesses van het kind. Vaak is er een bepaald thema wat ze erg leuk vinden. Denk hierbij aan een merk zoals Star Wars of aan een sector zoals de bouw.

Daag de jongens uit

Wat de jongens vanaf tien vaak zoeken is uitdaging. Speelgoed dat voor wat meer uitdaging zorgt vinden ze erg leuk. Dit kan bijvoorbeeld Lego zijn. Je hebt hier bepaalde moeilijkheidsgraden in. Voor iedere leeftijd is er Lego beschikbaar. Zelfs speciaal voor volwassenen. Daarnaast kun je ook denken aan spellen die ze zelf of met andere kunnen doen. Kies een spel waar ze goed bij na moeten denken of verschillende activiteiten moeten doen. Een voorbeeld van een leuk én uitdagend spel is Catan. De speelgoedwinkel bij u in de buurt of online zal deze vast hebben.

Laat gave experimenten uitvoeren

De laatste tip voor speelgoed om jongens vanaf tien te geven is het geven van experimenten. Hiermee kunnen ze zelf ontdekken waar hun plezier in ligt. Het geven van experimenten als speelgoed kan door een telescoop of domino set te geven. Dit zijn twee totaal verschillende dingen, maar ze kunnen hier van alles mee proberen. Als je een stap verder wilt gaan kun je ook gaan voor een wetenschappelijke set. Dit is speelgoed wat bijvoorbeeld de zintuigen gaat testen of waarmee je wetenschappelijke dingen kunt uitproberen. Deze experimenten daagt ze uit en laat ze nieuwe interesses ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here