Home Blog

Tips voor het verkopen van uw eigendom aan investeerders

0

Het verkopen van uw beleggingspand is vaak een lastig proces. Met onze middelen en ervaring hebben we het u echter gemakkelijk gemaakt om de juiste investeerders voor uw eigendom te vinden. Uw beleggingspand verkopen in Rotterdam kan een lastige klus zijn, maar dat hoeft niet! Denk er ook eens aan om uw beleggingspand te verkopen aan een vastgoedinvesteerder. In dit artikel bespreken we wat investeerders doen en hoe ze werken.

Wat is een vastgoedinvesteerder en hoe werken ze?

Vastgoedinvesteerders zijn individuen of groepen mensen die investeren in beleggingspanden. Ze kopen, verkopen, verhuren en beheren eigendommen om winst te maken. In de wereld van beleggen in onroerend goed zijn er twee hoofdtypen beleggers: zij die onroerend goed kopen en houden voor een langetermijninvestering en zij die onroerend goed kopen om het snel te verkopen. Het eerste type staat bekend als een verhuurder, terwijl het tweede type bekend staat als een investeerder.

Waarom verkopen aan een vastgoedinvesteerder?

Het verkopen van uw vastgoedbelegging kan een ontmoedigende taak zijn en u vraagt zich misschien af waarom u de moeite zou nemen. Er zijn veel redenen waarom investeren in commercieel vastgoed een slimme zet is. Er zijn veel voordelen verbonden aan het verkopen van uw vastgoedbelegging aan een belegger, waaronder:

– Het realiseren van cashflow en liquiditeit;

– Het risico op verlies van geld op de belegging verkleinen door deze te verkopen aan iemand die meer expertise heeft dan u;

– Verkopen tegen een hogere prijs dan wat u er oorspronkelijk voor betaald heeft.

Hoe u uw eigendom aan een belegger kunt verkopen?

Wanneer u uw beleggingspand verkoopt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat beleggers op zoek zijn naar bepaalde dingen. Ze zoeken bijvoorbeeld een woning met goede huuropbrengsten en een aantrekkelijke ligging. De beste manier om uw eigendom te verkopen is door een makelaar in te schakelen. Als u er echter geen gebruik van wilt maken of als ze niet genoeg tijd hebben, kunt u een investeerderszoeker gebruiken om u te helpen de juiste investeerder te vinden.

Hoe u uw vastgoedbeleggingen online op de markt brengt en onder de aandacht brengt

Tegenwoordig zijn er verschillende platforms waarmee mensen hun eigendom online kunnen verkopen. Het is echter niet eenvoudig om uw eigendommen op de markt te brengen zonder een goede digitale marketingstrategie. Het belangrijkste om te onthouden wanneer u van plan bent uw eigendom online te verkopen of te verhuren, is dat het proces naadloos moet zijn voor uw potentiële kopers en huurders.

Buitenspelen of toch klussen?

0

Je leest het al: vandaag wil ik het hebben over klussen. Doe-het-zelven. Hoe je het maar wilt noemen. Vroeger had ik er altijd een enorme hekel aan als mijn vader op zaterdag de hele dag aan het klussen was, en dat ik hem dan mee moest helpen. Ik wilde liever buiten spelen, lezen, naar vrienden toe. Toch moet ik zeggen dat ik er wel handig van ben geworden, omdat ik noodgedwongen op moest letten wat mijn vader aan het doen was. Omdat ik veel dingen zelf moest doen. Met een kapotte fiets ga je niet naar de fietsenmaker, dat repareer je zelf maar, was het motto altijd. Een rot kozijn? Dat lossen we zelf wel op. Wil je toch naar de fietsenmaker, dan mag je het zelf betalen. Goed, daar kun je over discussiëren of dat de juiste oplossing is, maar het feit blijft wel dat ik er veel van heb geleerd qua technisch inzicht. Niet alleen qua fietstechniek (wat de laatste jaren toch echt wel even heel wat anders is dan toen ik een jaar of 15 was), maar ook qua algemene handigheden. De meeste dingen in huis doe ik dan ook zelf. Wordt het echt lastig? Dan schakel ik natuurlijk gewoon een specialist in. Zoals een elektricien, schilder (dat kan ik echt niet) of een loodgieter.

Veilig klussen, ook thuis

Afgelopen week was ik bij een vriend thuis aan het klussen, hij was bezig met een mooie design keuken. Er moest een wand worden verwijderd, en een andere wand weer geplaatst worden. Vervolgens moest er een vloertje worden gelegd en hebben we samen een inloopkast gebouwd. Nu klinkt dat alsof je dat even op een zaterdagochtendje doet, maar dat valt nogal tegen! We begonnen op zaterdagochtend en toen ik bij hem kwam, lagen er een helm en een set veiligheidsschoenen voor me klaar. Ik moest er een beetje om lachen, want die vriend van me is opzichter op een bouwplaats. Hoe bedoel je, je werk mee naar huis nemen. Hij was er echter vrij serieus in: “ik ben blij dat je me wilt helpen met klussen, maar ik wil wel dat je risico’s vermijdt” zei hij. Goed, jij je zin, dacht ik. We waren nog geen kwartier bezig met die muur, of er viel een loodzware balk op mijn voet. “Als je niet naar me geluisterd had, had je nu een paar gebroken tenen”, kreeg ik te horen. Ik schrok er best van, want hij had natuurlijk gewoon gelijk. Voor de rest gebeurden er geen spannende dingen, maar je voelt je toch een stuk lekkerder als je er veilig bij loopt. Kun je ook net wat makkelijker even een tik uitdelen met je voeten wanneer iets scheef ligt, en het is natuurlijk gewoon veilig. Ik heb bij thuiskomst direct maar een paar werkschoenen aangeschaft, want gebroken tenen schijnt absoluut geen pretje te zijn.

Waar moet ik op letten bij het kopen van kunstgras?

0

Kunstgras is de ideale oplossing voor iedereen die op mooie zomerdagen van zijn tuin wil genieten, in plaats van erin te werken. Het  lijkt echter al een hele opgave. Er zijn namelijk heel veel soorten kunstgras. De keuze is eigenlijk te groot, dus wil je gewoon goed kunstgras, zonder gedoe en moeilijke keuzes? Vergelijk dan de verschillende online leveranciers. Via kunstgrasrevolutie.nl vin dje snel een kunstgras expert in Friesland of informatie over kunstgras kopen in Drenthe.

  • ondervloer/drukverdeeldoek om kuilen tegen te gaan
  • instrooizand voor betere stabiliteit en langere levensduur
  • kunstgrashaken om het kunstgras netjes vast te zetten
  • lijmband om stukken kunstgras mooi aan elkaar te lijmen
  • een afleverdatum die jou het best uitkomt

Hoe werkt het?

  • Bereken hoeveel kunstgras je nodig hebt.
  • Kunstgras wordt geleverd op rollen van 2 of 4 meter breed.
  • Bestel het aantal lengte meters dat nodig is.
  • Meerdere lengtes en breedtes zijn mogelijk.
  • Betaal en leun achterover.

Ik heb iets gemorst op mijn kunstgras, hoe kan ik dit nu schoon maken?

Kinderen spelen graag op kunstgras, en dat kan het gebeuren dat zij per ongeluk eens iets morsen. Een echte kunstgras schoonmaken handleiding bestaat niet echt omdat het zeer eenvoudig is. Gesmolten ijsjes, frisdrank en andere zoete dranken kunnen eenvoudig opgekuist worden. Spoel het gewoon overvloedig af met water en het klusje is geklaard. Hetzelfde geld voor eten, opruimen en wegspoelen en je zou er niets meer van mogen merken.

Kauwgom daarentegen is wat moeilijker te verwijderen. Haal zeer voorzichtig de kauwgum weg met een lepel. Maak hiervoor gebruik van ijsblokjes: hou ze eventjes op de plaats waar de kauwgum zich bevindt en dan zou het zonder problemen moeten loskomen omdat het wordt verhard. Maak in elk geval geen gebruik van kuisproducten want deze kunnen uw kunstgras schaden!

Kan ik sporten op mijn kunstgras?

Kunstgras sportvelden worden hiervoor speciaal ontwikkeld. Voetbal bijvoorbeeld heeft een ander type kunstgras nodig in vergelijking met tennis. Ze kunnen ook een totaal verschillende kleur hebben zoals blauw of rood voor tennis.

Kan ik zelf kunstgras plaatsen?

Kunstgras zelf leggen is totaal niet moeilijk maar vaak kan je het beter laten doen door een professional. Op deze manier zal je het best mogelijke resultaat bekomen en kan je er met wat geluk nog vele jaren van genieten.

Heeft kunstgras invloed op mijn hooikoorts?

Natuurlijk zal kunstgras geen hooikoorts veroorzaken wanneer je het in je tuin of op je terras plaats. Zij die dus last hebben van hooikoorts zijn dus zeker gebaat bij een kunstgrasgazon!

Laat kunstgras water door?

De meeste kunstgrasmerken bevatten kleine gaatjes aan de onderzijde zodat regenwater makkelijk kan worden afgevoerd. Studies hebben uitgewezen dat kunstgras tot 60 liter per vierkante meter per minuut kan verwerken!

De keuze maken voor een passend sim only abonnement

0

Simonly abonnement afsluiten

Een simonly kun je bij verschillende mobiele providers afsluiten. De opties zijn zeer uitgebreid. De meeste sim only abonnementen zijn voordelig. Hoe meer data en belminuten je kiest hoe hoger de kortingen vaak zijn. Je sluit een sim only bij je gewenste provider af en kiest het aantal MB’s aan internet en minuten aan bellen wat bij jouw bel en internet gedrag past. Indien je veel belt is het soms beter om voor onbeperkt bellen te kiezen en tevens vaak veel voordeliger. Als je 100 belminuten neemt en hier al snel met 500 minuten overheen belt kunnen de kosten met tientallen euro’s oplopen. Kies daarom voor sim only onbeperkt bellen als je veel belt. Voor een kleine 5 euro per maand naast de data bundel kun je al onbeperkt bellen. Mobiel internet heeft ook talloze opties van 1Gb tot onbeperkt internet. Veel providers stellen voor onbeperkt internet een dag limiet in van 5GB per dag. Kom je daar niet mee uit? Dan kun je de gratis onbeperkte MB aanvuller gebruiken om het limiet gratis onbeperkt op te hogen.

Soorten sim only abonnementen

Sim only abonnementen zijn er in verschillende soorten. Zo heb je abonnementen voor gebruik in alleen Nederland of de hele EU. Daarnaast zijn er ook nog wereldbundels aan te schaffen die eenmalig zijn te gebruiken. De bundels voor Nederland en de EU beginnen vaak bij 1GB en zo kun je kiezen uit 2GB, 3GB enzovoort tot onbeperkt internet. Sim only onbeperkt bellen/sms start vanaf 100 a 150 belminuten tot onbeperkt bellen in Nederland en de EU. Indien je veelvuldige belt kun je bij sommige providers voor 3 euro meer per maand onbeperkt bellen en sms’en. Dat weegt niet op tegen kosten per minuut wat wel 0,25 cent per minuut kan kosten. De Nederlands internet bundels zijn bij de meeste providers in de hele EU geldig. Soms zit er bij onbeperkt internet in Nederland een limiet van 15GB binnen Europa. Buiten Europa zijn bundels tegen eenmalige kosten aan te schaffen. Daarbuiten betaald men per MB. Dit is vaak duurder dan een wereldbundel.

Beste keuze bij jouw budget en belgedrag

Zit je dag en nacht op internet en heb je niet overal WIFI tot beschikking? Dan is onbeperkt internet een aanrader. Bel je maar 50 minuten per maand? Dan heb je maar een kleine belbundel nodig omdat je het er anders niet uithaalt. Sim only onbeperkt bellen is zeer geschikt voor mensen die meer dan 200 minuten per maand bellen. Kortom, de keuze is aan jou en het budget natuurlijk.

 

Wat zijn winterbanden?

0

Een juiste band die bij de weersomstandigheden past verhoogt je rijcomfort en veiligheid aanzienlijk. Dit is met name het geval in de winter wanneer het kouder weer tot gevolg heeft dat de rijomstandigheden verslechteren en het risico op verkeersongevallen toeneemt. Winterbanden zijn speciaal ontworpen om optimale prestaties te leveren in bochten, remmen en bergop of bergaf rijden in besneeuwde en ijzige winterse omstandigheden en bij lage temperaturen.

Winterbanden zijn niet alleen nuttig in sneeuwcondities, maar zullen ook een betere prestatie geven bij temperaturen onder de 7 graden. Schaf bijvoorbeeld voor je mini winterbanden aan voor optimale veiligheid en comfort in de winterse periodes.

De juiste band in combinatie met rijgedrag dat bij het weer past, verhoogt de rijveiligheid aanzienlijk. Dit is met name het geval in de winter wanneer het kouder weer tot gevolg heeft dat de rijomstandigheden verslechteren en het risico op verkeersongevallen toeneemt. Winterbanden zijn de beste oplossing dankzij onder andere een speciaal ontwerp en samenstellingen. Winterbanden zijn inderdaad uitgerust met brede profielblokken en extra insnijdingen in het profiel, de zogenaamde lamellen, die de band extra grip geven om de winterwegen te grijpen en opgehoopte sneeuw te verdringen.

Ook zijn in meerdere landen, zoals Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk winterbanden verplicht als de het heeft gesneeuwd of heeft geijzeld.

Een dakkoepel in combinatie met een groendak!

0

Zonneschijn in huis of kantoor met een mooie dakkoepel.
Voor huizen en gebouwen met platte daken die te donker zijn is het plaatsen van een dak-koepel verreweg de beste oplossing. Meer licht betekent een prettiger leef- en werkklimaat. Met de huidige dakkoepels bespaart u nog eens extra energie en ook vanwege het design gaan de ruimtes er qua aanblik op vooruit. Dit, in combinatie met bijvoorbeeld een groendak, geeft een hele natuurlijke uitstraling! Daglichtkoepels kunt u, wanneer u zelf een beet-je handig bent, zelf eenvoudig monteren, maar u kunt dit uiteraard ook uitbesteden.

Met dakkoepel meer licht

Dakkoepels van speciaal veiligheidsglas bestaan uit een geheel. Hierdoor krijgt u de meest optimale lichtinval, waardoor ruimtes flink belicht worden. Zeker wanneer er sprake is van een groot plat dak kunnen daglichtkoepels bijzonder veel bijdragen aan de natuurlijke ver-lichting van bepaalde ruimtes. U hoeft overdag nooit meer bij te verlichten met kunstlicht en ook heeft het een gunstig effect op ons algehele gevoel van welbevinden. Onderzoek heeft uitgewezen dat natuurlijk daglicht een gunstige werking heeft op het goed functioneren van de mens.

Wat kost een dakkoepel?

De prijzen van dakkoepels kunnen onderling sterk verschillen. Daarom is het raadzaam om dit van te voren uit te zoeken. Daglichtkoepels kunnen in de eerste plaats van kwaliteit ver-schillen. De ouderwetse koepels van plexiglas vallen in het algemeen goedkoper uit dan de moderne vlakke lichtkoepels met HR++ veiligheidsglas. Daarnaast is de prijs natuurlijk ook sterk afhankelijk van de maat die u nodig heeft. Ook scheelt het of bepaalde standaard ma-ten al dan niet op voorraad leverbaar zijn.

 

Design en montage

De vlakke daglichtkoepel wordt tegenwoordig zo mooi in platte daken verwerkt dat men met recht van een design oplossing kan spreken. Bovendien zijn dit soort dakkoepels waterdicht en houden ze zomers de ruimtes koel en in de winter juist warm. Voor een kleine meerprijs kunt u aangeven dat u ze door de leverancier wilt laten installeren.

 

Buitenpret met 5 zandbakken waar jij én je kind blij van worden

0

De zoektocht naar een geschikte zandbak voor de kleine vinden is voor velen een uitdaging. Wij zetten een aantal zandbakken op een rijtje waar jij én je kind blij van worden!

Getest, 3 glijbanen voor buiten

0

Welke glijbaan gaat er het last mee, is het meest veilig en zorgt er voor het meeste pret? Wij testten 3 glijbanen voor buiten!

Verstoppertje het ultieme buitenspeelspel?

0

Wie is er niet mee opgegroeid? Verstoppertje! Maar is verstoppertje het ultieme spel om buiten te spelen? Wij vroegen het aan jong én oud!

De magie van bellenblaas

0

Bellenblazen is één van de leukste activiteiten die je buiten als kind kunt doen. Dit simpele speelgoed is goedkoop in aanschaf en kan eenvoudig weer aangevuld worden.

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
0AbonneesAbonneer

RECENTE BERICHTEN