De keuze maken voor een passend sim only abonnement

0
234

Simonly abonnement afsluiten

Een simonly kun je bij verschillende mobiele providers afsluiten. De opties zijn zeer uitgebreid. De meeste sim only abonnementen zijn voordelig. Hoe meer data en belminuten je kiest hoe hoger de kortingen vaak zijn. Je sluit een sim only bij je gewenste provider af en kiest het aantal MB’s aan internet en minuten aan bellen wat bij jouw bel en internet gedrag past. Indien je veel belt is het soms beter om voor onbeperkt bellen te kiezen en tevens vaak veel voordeliger. Als je 100 belminuten neemt en hier al snel met 500 minuten overheen belt kunnen de kosten met tientallen euro’s oplopen. Kies daarom voor sim only onbeperkt bellen als je veel belt. Voor een kleine 5 euro per maand naast de data bundel kun je al onbeperkt bellen. Mobiel internet heeft ook talloze opties van 1Gb tot onbeperkt internet. Veel providers stellen voor onbeperkt internet een dag limiet in van 5GB per dag. Kom je daar niet mee uit? Dan kun je de gratis onbeperkte MB aanvuller gebruiken om het limiet gratis onbeperkt op te hogen.

Soorten sim only abonnementen

Sim only abonnementen zijn er in verschillende soorten. Zo heb je abonnementen voor gebruik in alleen Nederland of de hele EU. Daarnaast zijn er ook nog wereldbundels aan te schaffen die eenmalig zijn te gebruiken. De bundels voor Nederland en de EU beginnen vaak bij 1GB en zo kun je kiezen uit 2GB, 3GB enzovoort tot onbeperkt internet. Sim only onbeperkt bellen/sms start vanaf 100 a 150 belminuten tot onbeperkt bellen in Nederland en de EU. Indien je veelvuldige belt kun je bij sommige providers voor 3 euro meer per maand onbeperkt bellen en sms’en. Dat weegt niet op tegen kosten per minuut wat wel 0,25 cent per minuut kan kosten. De Nederlands internet bundels zijn bij de meeste providers in de hele EU geldig. Soms zit er bij onbeperkt internet in Nederland een limiet van 15GB binnen Europa. Buiten Europa zijn bundels tegen eenmalige kosten aan te schaffen. Daarbuiten betaald men per MB. Dit is vaak duurder dan een wereldbundel.

Beste keuze bij jouw budget en belgedrag

Zit je dag en nacht op internet en heb je niet overal WIFI tot beschikking? Dan is onbeperkt internet een aanrader. Bel je maar 50 minuten per maand? Dan heb je maar een kleine belbundel nodig omdat je het er anders niet uithaalt. Sim only onbeperkt bellen is zeer geschikt voor mensen die meer dan 200 minuten per maand bellen. Kortom, de keuze is aan jou en het budget natuurlijk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here