Waar moet ik op letten bij het kopen van kunstgras?

0
176

Kunstgras is de ideale oplossing voor iedereen die op mooie zomerdagen van zijn tuin wil genieten, in plaats van erin te werken. Het  lijkt echter al een hele opgave. Er zijn namelijk heel veel soorten kunstgras. De keuze is eigenlijk te groot, dus wil je gewoon goed kunstgras, zonder gedoe en moeilijke keuzes? Vergelijk dan de verschillende online leveranciers. Via kunstgrasrevolutie.nl vin dje snel een kunstgras expert in Friesland of informatie over kunstgras kopen in Drenthe.

  • ondervloer/drukverdeeldoek om kuilen tegen te gaan
  • instrooizand voor betere stabiliteit en langere levensduur
  • kunstgrashaken om het kunstgras netjes vast te zetten
  • lijmband om stukken kunstgras mooi aan elkaar te lijmen
  • een afleverdatum die jou het best uitkomt

Hoe werkt het?

  • Bereken hoeveel kunstgras je nodig hebt.
  • Kunstgras wordt geleverd op rollen van 2 of 4 meter breed.
  • Bestel het aantal lengte meters dat nodig is.
  • Meerdere lengtes en breedtes zijn mogelijk.
  • Betaal en leun achterover.

Ik heb iets gemorst op mijn kunstgras, hoe kan ik dit nu schoon maken?

Kinderen spelen graag op kunstgras, en dat kan het gebeuren dat zij per ongeluk eens iets morsen. Een echte kunstgras schoonmaken handleiding bestaat niet echt omdat het zeer eenvoudig is. Gesmolten ijsjes, frisdrank en andere zoete dranken kunnen eenvoudig opgekuist worden. Spoel het gewoon overvloedig af met water en het klusje is geklaard. Hetzelfde geld voor eten, opruimen en wegspoelen en je zou er niets meer van mogen merken.

Kauwgom daarentegen is wat moeilijker te verwijderen. Haal zeer voorzichtig de kauwgum weg met een lepel. Maak hiervoor gebruik van ijsblokjes: hou ze eventjes op de plaats waar de kauwgum zich bevindt en dan zou het zonder problemen moeten loskomen omdat het wordt verhard. Maak in elk geval geen gebruik van kuisproducten want deze kunnen uw kunstgras schaden!

Kan ik sporten op mijn kunstgras?

Kunstgras sportvelden worden hiervoor speciaal ontwikkeld. Voetbal bijvoorbeeld heeft een ander type kunstgras nodig in vergelijking met tennis. Ze kunnen ook een totaal verschillende kleur hebben zoals blauw of rood voor tennis.

Kan ik zelf kunstgras plaatsen?

Kunstgras zelf leggen is totaal niet moeilijk maar vaak kan je het beter laten doen door een professional. Op deze manier zal je het best mogelijke resultaat bekomen en kan je er met wat geluk nog vele jaren van genieten.

Heeft kunstgras invloed op mijn hooikoorts?

Natuurlijk zal kunstgras geen hooikoorts veroorzaken wanneer je het in je tuin of op je terras plaats. Zij die dus last hebben van hooikoorts zijn dus zeker gebaat bij een kunstgrasgazon!

Laat kunstgras water door?

De meeste kunstgrasmerken bevatten kleine gaatjes aan de onderzijde zodat regenwater makkelijk kan worden afgevoerd. Studies hebben uitgewezen dat kunstgras tot 60 liter per vierkante meter per minuut kan verwerken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here